Madspild. Hvornår bliver mad til affald?

Vi leverer en fyldestgørende madspildsanalyse af dit madspild med beskrivelse af potentialet og handlingsplan.

Der er en måde at blive klog på madspild. Det er ved at måle det.

Lad os lave en analyse af dit madspild og efterfølgende komme med løsningsforslag til optimering.

Vi afleverer med indgående analyse af mange aspekter i madspild.

  • Lagerspild
  • Produktionsspild
  • Overproduktionsspild
  • Bestillingsspild
  • Buffet og fadspild
  • Tallerkenspild

Vi deler madspild op i varegrupper ud fra pris. På den måde kan vi regne på reelle omkostninger ved madspild. Det giver fantastik god mening nå man ser hvor mange penge vi smider ud i skraldespanden.

Derefter giver vi et bud på hvordan i udnytter potentialet i jeres madspild. Der kan både være konkrete tiltag i organisationen eller pratisk inspiration til at udnytte rester.

Ring til Jens på 6122 3807 eller mail for et uforpligtende tilbud på mail: jens@madoptimering.dk